maandag 19 december 2011

Hello, Goodbye

Gisteren postte ik over mijn nieuwe nagellak van O.P.I. en vandaag leek het me dan wel leuk om iets te posten over mijn oude nagellak.
Nou, leuk, zo dacht ik er niet echt over na, maar ik kwam op het idee om in mijn nagellak collectie te kijken of er potjes uitgedroogd en onbruikbaar zijn, en dat blijken er dus wel wat te zijn!
De lakjes waarvan ik wist dat ze oud waren probeerde ik uit op een papiertje en sommigen waren amper nog bruikbaar.
In deze post vertel ik jullie iets over deze lakjes
 VLNR:
> Claire's neon geel: Deze nagellak vond ik vanaf het begin al niet erg mooi, maar ik wilde graag een gele hebben omdat ik daar verschillende nail-arts mee wilde maken (regenboog!). Nu heb ik gelukkig al een nieuwe gele nagellak die een stuk mooier is!
Op het potje staat dat hij maar 12 maanden houdbaar was en ik heb 'em volgens mij in de tweede klas gekocht (ik zit nu in de vijfde!). Toen ik hem uit probeerde kwam er eigenlijk geen vloeibare nagellak meer op het kwastje, ik kon er alleen nog maar een beetje vanaf vegen op het papier.

> Miss Helen roze en zwart: Volgens mij heb ik deze nagellakjes in groep acht of in de eerste klas gekocht!
Ze zijn bijna leeg en ik heb ze ook al heel lang niet meer gebruikt. De nagellak is nu erg dik geworden en de kleuren vind ik verder ook niet meer zo leuk, maar toentertijd waren het mijn lievelings, en tevens enigste lakjes.
> Essence wit, Snow White: Deze nagellak is volgens mij wat minder oud dan de vorige. Het was mijn enige witte nagellak en hij was best doorzichtig, dus het zag er gelukkig niet gelijk uit als typex. Hij is nu bijna op dus er komt bijna niets uit en de lak is ook best dik geworden.

> Essence rood: Deze nagellak is ook al erg oud, maar na een paar maanden  werd de lak ervan al dik en haast onbruikbaar. Daarom had ik er nagellakremover bij gedaan omdat ik had gehoord dat dat de lak weer wat dunner zou maken. Dit hielp ook voor een tijdje, maar nu komt er alleen nog maar een halfvloeibare, halfdikke drap (excuses voor mijn rare woordkeuze, maar ik kon dit niet anders verwoorden) uit !

> Claire's transparant: In de eerste klas was dit mijn meest gebruikte nagellak. Ja, doorzichtige nagellak gebruikte ik vaak. Nu heb ik heel soms nog doorzichtige nagellak op omdat ik mijn nagels zonder lak erop er best onverzorgd uit vind zien, maar toen droeg ik dat dus best vaak. 
Het is duidelijk dat ik deze nagellak weg moet gooien aangezien hij bijna leeg is en wat er van de lak over is er niet echt transparant meer uitziet. Het kwastje is ook erg dun, ik weet niet of dat hoort, en bovendien krijg ik de dop er niet meer vanaf gedraaid door de nagellak die er tussen zit geplakt!
Deze nagellak kan ik dus maar beter weggooien! Toch dragen deze vieze oude onbruikbare potjes wat herinneringen met zich mee. Misschien bewaar ik ze dan ook wel, maar ik ben toch een beetje bang dat ik mijn kamer vergiftig als ik ze er nog veel langer laat staan!

Hebben jullie ook oude, onbruikbare potjes nagellak, of is je nagellak al op voordat het zo ver komt? En wat doen jullie dan met je oude lakjes?

from Fay with love

13 opmerkingen:

 1. Leuke post! :)
  Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk! Zelf gooi ik oude dingen snel weg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal in de Kerstvakantie maar eens kijken naar mijn nagellakjes. Het zijn er boven de 80 onderhand denk ik :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het altijd zo zonde om nagellak we te gooien, dus bewaar ik de kwastjes ervan nog, altijd handig om een keer een kleur te mengen :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ik heb eigenlijk nog nooit zulke lakjes gehad haha! Ik geef meestal mijn nagellakjes weg aan vriendinnen nog voordat ze er zo uitzien omdat ik ze amper draag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha heel herkenbaar! Wij hebben laatst al onze oude lakjes weggegooid, met pijn in onze hart!

  Neem je een kijkje op onze blog?
  X
  H&C

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van al mijn nagellak, maar als ik zo eentje aantref gaat hij meteen de vuilbak in. Heb wel een nagellak verdunner, maar heb die nog nooit gebruikt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuk artikel! ik heb een heleboel uitgedroogde lakjes, zou dringend eens zo'n nagellakverdunner moeten kopen! heb helaas geen idee waar je dat kan vinden :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja ik heb zeker onbruikbare potjes.
  ook potjes van claires en LA.
  die gebruik ik nooit meer.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook veel nagellak die ik gewoon niet meer openkrijg, herkenbaar dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zien er ook heel oud uit, haha! Soms helpt het ook als je het in de koelkast zet of zo :P.

  BeantwoordenVerwijderen