donderdag 7 november 2013

If you believed they put a man on the moon

Hoi hoi!

Deze week heb ik het erg druk met leren. Vrijdag heb ik namelijk mijn tweede tentamen alweer! Gelukkig hadden we maandag alleen een onderwijsgroep en ben ik tot vrijdag vrij.

De afgelopen tijd heb ik best veel spulletjes gekocht voor in mijn slaapkamer omdat ik het eerst te saai vond, vooral omdat mijn muren grijsachtig zijn.
 Een fotolijstje van Zara Home. Deze heb ik al sinds de zomervakantie, maar er zit nog steeds geen foto in! Ik wil er graag een van mijn analoge foto's indoen, maar dan moet ik eerst een kopie maken omdat ik niet in het origineel wil knippen. En dat vergeet ik dus telkens..

Kaarten van de IKEA. Ik vond ze echt onwijs schattig! Bij de IKEA verkopen ze deze altijd per 5 voor €2,50 en ze hebben heel vaak weer nieuwe kaarten. Ik heb nu al vijf kaarten van de IKEA in lijstjes aan de muur hangen dus ik ga deze ervoor inwisselen of nog meer lijstjes kopen. :)

Laatst gingen in en mijn vriendinnen van de middelbare school een vriendin opzoeken die nu op kamers woont in Nijmegen. Ze heeft echt een geweldige en hele grote kamer en het was heel gezellig. We gingen nog heel even naar de stad en toen ik de Flying Tiger zag, MOEST EN ZOU ik daar heen gaan. Gelukkig vonden zij de winkel ook heel leuk. Daar heb ik dus dit kleedje gekocht. :D

Een fotolijstje! Ook bij de Flying tiger gekocht. De foto van mijn vriendje had ik al eens ergens op mijn blog gepost. Dit was op het station van Rotterdam voordat we naar Parijs gingen. :)

Een poster van de IKEA. Ook hebben ze bij de IKEA elke keer weer geweeeeeeeeeldig leuke posters, en ook nog eens goedkoop. Deze fleurt mijn saaie muur gelukkig een beetje op.

Dit is mijn nieuwe plant. Mijn vorige plant is helaas overleden, kwam ik vorige week achter. Mijn moeder had hem geadopteerd omdat ik er niet goed voor kon zorgen. Te veel water, te weinig water, te weinig zonlicht? Geen idee. Ik snap planten niet. Deze plant heet Inge. Misschien groeit ze beter als ik haar een naam geef. Inge heeft maar elke twee weken water nodig en niet zo veel zonlicht. En ik kan me echt niet voorstellen dat deze stekelplant kan verwelken. :)

Dit is eigenlijk geen aankoop. Deze onwijs grote, vrolijke vuilnisbak heb ik gehad. Toen ik met mijn vader mijn moeder ging ophalen van haar werk kwam ze hier ineens mee aanlopen. Ze had deze vuilnisbak gehad. Nee ik weet ook niet waarom. Ze werkt bij de Makro. Maar altijd leuk, een gratis vuilnisbak. Mijn vorige vuilnisbak was te klein en zat gelijk vol als ik een keer mijn kamer opruimde. Deze is dan wel weer heel groot, maar hij is zo mooi rood en ik word blij van de tekst die erop staat. En hij doet me denken aan ijsjes!

Tot zover, mijn kamer.
De foto's zijn trouwens allemaal gemaakt met mijn nieuwe camera. Sommige zijn wat beter gelukt dan anderen. Wat vinden jullie ervan?

 from Fay with love

11 opmerkingen:

 1. Mooi fotolijstje, Zara home heeft altijd zulke mooie spullen! En wat een geweldige vuilnisbak haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wahaha, ik moest echt lachen toen ik die prullenbak zag! Geweldig, haha!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah die kaarten zijn zo leuk! En dat fotolijstje van Zara Home is ook heel mooi. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar heb je dat hoeslaken vandaag gehaald (ik denk toch dat het een hoeslaken is waarop je de foto's hebt gemaakt)? Het is erg mooi en zou perfect bij mijn kamer passen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke items!
  Dat eerste kadert je en die postkaartjes vind ik zo cute!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt om de link door te sturen! Binnenkort maar even naar de IKEA dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi lijstje op de 1e foto! leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen