woensdag 30 oktober 2013

WOOHOO

Goedemiddag!

Lang geleden is het alweer! Ik heb het nogal druk gehad met leren, werken, nog eens werken en weer leren. Gelukkig heb ik nu wel een hoop te vertellen. :)
De afgelopen maand ben ik begonnen met bijles geven. Het is heel erg leuk! Ik geef o.a. bijles in Engels, Wiskunde, Frans en aardrijkskunde. Ook werkte ik al bij de Mcdonald's, maar daar heb ik ontslag genomen omdat ik het bij elkaar te veel vond en meer bijles wil gaan geven. Ik werkte er trouwens al anderhalf jaar. :p Omdat ik een maand opzegtermijn had, moest ik nog een maand doorwerken. Nu werkte ik minstens 10 uur per week bij de Mcdonald's, gaf ik een paar uur per week bijles en kreeg ik steeds meer leerwerk en huiswerk voor mijn studie. Nogal druk dus! Vanavond is mijn laatste werkdag bij de Mcdonald's en hopelijk heb ik daarna wat meer tijd over en minder stress.
Wat mijn studie betreft heb ik het dus erg druk, maar het is erg leuk en het gaat goed! Voor mijn eerste tentamen had ik een 8,2 en volgende week heb ik alweer mijn tweede tentamen.

Al weer ver in het verleden ligt een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Een paar foto's waren wel goed gelukt en de leukste wil ik met jullie delen. :D

Verder heb ik nog heel erg exciting nieuws!
Over twee weken ben ik namelijk jarig (13 november) en van mijn ouders krijg ik een bijdrage voor een nieuwe camera! Ik had al heel veel uren op internet besteed met het zoeken naar de beste camera in mijn budget. Ik wilde toch graag een spiegelreflex camera en kwam uit op de Nikon D3100. Afgelopen zondag ben ik met mijn vader naar de winkel geweest om naar de camera te kijken. Toen de verkoper me de Sony Alpha 3000 (een systeemcamera) aanraadde heb ik die uitgeprobeerd en besloten toch die te nemen (Hoewel ik normaal heeeeeeel slecht ben in kiezen).Gelukkig heb ik 30 dagen omruilgarantie voor als 'ie echt tegenvalt. :)

Dussssss bij deze ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe camera. Ik moet hem nog wel officieel uitpakken op mijn verjaardag maar ik heb hem al uitgeprobeerd omdat ik anders eventueel nog gebruik kan maken van de omruilgarantie. Tot nu toe ben ik er erg tevreden over en hij maakt hele mooie en duidelijke foto's met weinig licht (zonder flitser).

Binnenkort komen er dus foto's op mijn blog van mijn nieuwe camera! :D

Met welke camera fotograferen jullie?

 from Fay with love

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk cadeau! Goed dat hij bevalt.
    Ik heb een Olympus VG100, een heel simpel klein dingetje. Toch ben ik tevreden, ook al zou ik best wel een mooie camera+ een goede statief willen :)
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen