woensdag 18 januari 2012

Neutron star collision

top €14,95

trui €14,95

Ik ben eigenlijk niet zo'n grote fan van de H&M, maar vandaag keek ik op hun site en ze hadden best leuke kleding! Zo stuitte ik op dit shirt en deze trui die ik toch wel errug leuk vind. Ik overweeg ze te kopen, maar ik weet het dus nog niet zeker. De prijzen bij de H&M vind ik sowieso wel altijd erg fijn, maar jammer dat de kwaliteit vaak slecht is.
Ik heb net trouwens een impuls aankoop gedaan op de site van TBS! Ik wist eigenlijk nooit dat The Body Shop een site had (ook al was het toch wel erg vanzelfsprekend dat ze die wel hadden) en vandaag kwam ik er op wonderlijke wijze terecht en zag ik al gelijk dat er veel korting was en aanbiedingen en kortingen en aanbiedingen en heb ik er na een uur nadenken (voor mij is dat nog steeds een 'impuls' aankoop ja) wat dingen besteld! Zodra ik mijn Bodyshop bestelling binnen heb zal ik er een post over maken! :)

En wat nu?

Nu ga ik weer een poging doen tot leren.
Mijn eerste twee toetsen vandaag gingen gelukkig al redelijk goed!

from Fay with love

7 opmerkingen:

 1. oeh die zijn leuuuk!
  dat liedje ook haha ^^
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen inderdaad!

  http://styleservings.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk inderdaad,
  vooral die tweede trui (:
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk, inderdaad ik vind de tweede ook het leukst, maar die eerste heeft wel een leuke rits aan de achterkant als ik het goed zie!
  X

  BeantwoordenVerwijderen