maandag 6 februari 2012

Needing is one thing and getting, getting is another

OK Go, een band waar ik in deze post al wat over heb verteld, heeft onlangs een nieuwe videoclip gemaakt in samenwerking met Chevrolet (ja, het automerk).
Auto + OK Go + Meer dan 1000 instrumenten, en deze videoclip is het resultaat. 
In de auto zingt de band, maken ze muziek en rijden ze in een woestijngebied langs instrumenten (en alles wat geluid kan maken) waarop wordt gespeeld door de speciale armen die aan de auto zijn gemonteerd. 
Het liedje (want daar draait de videoclip natuurlijk ook om), Needing/Getting, vind ik sowieso erg leuk, maar ook al is het niet jouw soort muziek, vind ik wel dat je de clip een keertje zou moeten kijken. Het is namelijk zo leuk om te zien hoe al hun tijd en werk in deze videoclip tot uiting is gekomen. Ik vind het dan ook een van de leukste en vooral origineelste videoclips die ik ooit heb gezien!
Het is natuurlijk ook reclame voor een auto, maar dat maakt deze clip voor mij niet minder fantastischgeweldigfabuleuswonderbaarlijkleukbijzonderorigineeletc.


En,wat vinden jullie van de nieuwe videoclip van OK Go?

from Fay with love

8 opmerkingen:

 1. Heel leuke clip! Echt grappig hoe ze zo plots muziek beginnen maken met die deur enzo. :) Ik volg je, volg je terug? <3

  x Lana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een grappige clip! hihi!
  sommige tattoo's kunnen wel wel! dan worden ze alleen in de eerste 2/3 lagen van je huid getatoeëerd, en dan vervaagt hij na een paar jaar weer! :)
  loves, saar.
  ps, i follow you! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je reactie! 't Zijn idd veel flitsende beelden, maar dat is zijn stijl van monteren, haha :D

  Grappig clipje. Leuk gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit van die band gehoord, maar wat een leuke clip haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wooooo ik had hem gezien maar ik geeeeen idee dat het van ok go was. nu ik het weet maakt het wel heel veel sense haha. maar super cool en natuurlijk mooie reclame voor chevrolet ;)

  BeantwoordenVerwijderen