donderdag 29 augustus 2013

Can you stay up to see the dawn in the colors of Bennetton?

Oh hiya!

Vandaag had ik een introductiemiddag op de Erasmus Universiteit van mijn studie psychologie. Heel veel wijzer ben ik er niet van geworden, want het grootste deel van de middag bestond uit een rondleiding over de campus met opdrachten waar we niet heel veel aan hadden. Ik weet nu wel al drie gebouwen te vinden op de enorm grote campus! Ook heb ik een deel van mijn werkgroep van het eerste blok ontmoet. De middag was wel erg gezellig. Hopelijk krijg ik maandag tijdens mijn eerste college wat meer informatie..
Gelukkig heb ik een late werkgroep, wat betekent dat ik het grootste deel van de week kan uitslapen. :)

School spullen moet ik nog kopen. Ik heb eigenlijk geen idee wat ik nodig heb, haha. Sowieso een agenda lijkt me! Ik heb heel veel zin om te beginnen met studeren maar ik ben nog wel een beetje zenuwachtig. :)

De (analoge) foto's in deze post zijn van mijn hamster Matt in de tuin.

Wie gaat er dit jaar ook beginnen met een nieuwe studie?

 from Fay with love

9 opmerkingen:

 1. Ik begin een soort van haha. Ik moet helaas het 1e jaar van mijn studie overnieuw doen maar beter dan helemaal stoppen natuurlijk! Fijn schooljaar! Doe je al mee met mijn winactie? Je kunt een roségouden armbandje winnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat spannend! Alvast veel succes met het begin van je studie! Ik begin volgende week aan m'n laatste jaartje. De tijd vliegt echt voorbij haha. Leuke foto's, je hamster is echt cute ^^
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes ! En wat een schattige hamster :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke blog heb je ik volg je nu! Wat gaaf dat je psygologie gaat studeren, ik ga nog niet studeren, zit wel in een hele nieuwe klas nu!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héjooh, niet zenuwachtig zijn!
  Alles komt goed en voor je klasgenoten is het net zo spannend. :)
  Leuke blog heb je trouwens, ik ontdek je net.

  Ik vind het zelf altijd handig om van die collegeblokken te gebruiken ipv schriften. En van die stickertjes die je op een pagina kunt doen om te onthouden waar je iets interessants gelezen hebt. Fijne pennen, je boeken... en that's it eigenlijk. (Voor mij dan ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes! Ik moet over een jaartje ook en vind het ook best spannend, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie foto's! ik hou van zulke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen