maandag 19 augustus 2013

To go away on a summer's day never seemed so clear

Hiiii!

Gisteren ben ik teruggekomen van het Eerstejaarsweekend. Het was errug gezellig en ik heb veel leuke mensen leren kennen. :)

Daarna heb ik met mijn vriendje afgesproken en zijn we naar het maïsdoolhof geweest. Als je niet weet wat een maïsdoolhof is: Het is een doolhof, in een maïsveld. In het doolhof moest je paaltjes met de letters 1 t/m 13 vinden waarop een letter stond. Met deze letters moest je dan een woord zien te maken, wat de oplossing van het doolhof was. Het doolhof was helaas iets moeilijker dan verwacht en we moesten de noodenvelop openen om alle paaltjes te vinden en ook om de ingang weer te vinden.

Op een grasveld naast het doolhof waren een paar ezels. Een daarvan stond buiten de hekken en ik als fan van ezels wilde natuurlijk met hem op de foto. Het was een veulen (noem je dat ook zo bij ezels?). Ik rende naar hem toe, maar toen ik er eenmaal was, (het was best ver) raakten de ezels in paniek en ging het veulen ineens onder een hek door naar de andere ezels toe, waardoor ik er niet meer bij kon. Wat een teleurstelling.

Mijn analoge camera had ik ook bij en ik heb de resterende film volgeschoten dus deze ga ik binnenkort laten ontwikkelen. :)

Nu ga ik mijn The Vampire Diaries marathon vervolgen (WANT HET IS ZO ONWIJS SPANNEND).

 from Fay with love

5 opmerkingen:

 1. die broek staat je leuk zeg!
  dat kan ik dus echt niet hebben ... haha
  xox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat leuk! Ik vind doolhoven echt superleuk, jammer genoeg zit er hier geeneen in de buurt!

  http://www.lifeofroshelle.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik ben ook een keer in een maisdoolhof geweest!

  BeantwoordenVerwijderen