maandag 25 april 2011

Time is more like a big ball of wibbly wobbly timey wimey stuff

Ik heb bijna een maand niet geblogd!
Ik heb zo mijn redenen. De eerste week had ik het errrrug druk met de proefwerkweek en leren en alles en daarna was de drukte nog niet over en nu ... nu kom ik uit bij de week voor de vakantie waarin de rust weer een beetje is wedergekeerd. Als ik elke dag blog weet ik soms ook echt niet meer wat te vertellen, maar nu heb ik dus genoeggg.
Vrijdag ga ik op vakantie, naar Frankrijk!
De proefwerkweek ging trouwens aardig goed, geen onvoldoendes en ik heb nu ook m'n rapport.
Dusssssss ...
Ik had het ook erg druk met Doctor Who kijken, sorry. Dat wordt nu allemaal wat minder want nu heb ik op één aflevering na alles gezien van de nieuwe series en afgelopen zaterdag kwam de eerste aflevering van seizoen 6 op tv. Het was amazing, shockerend en rampzalig en er was een hele akelige cliffhanger bij. Nu komt dus elke zaterdag een aflevering op BBC 1, maar de volgende twee moet ik jammer genoeg missen omdat ik dan op vakantie ben.
Ik heb nu ook tumblr. Ik ben niet overgelopen hoor. Het is gewoon anders en plaatjes rebloggen is aardig verslavend.
Vorige week zijn we met school naar Brussel geweest. Ik moest eerst Afrikaanse maskers bekijken in een museum en heel veel uitleg aanhoren, in het Vlaams, en daarna gingen we naar Brussel centrum. Het was best wel leuk, maar het was jammer dat we erg weinig tijd hadden om in Brussel nog wat te doen. Ze hadden er wel een Lush en dat was hemels, ookal heb ik er niets gekocht.
Ik heb laatst ook nog wat nieuwe kleren gekocht. Niet veel bijzonders, maar ik zal er vast wel ooit een foto van posten, niet nu, geen zin, lui, moe, net uit bed. In Scheveningen heb ik nog hele gave Rimmel nudekleurige nagellak gekocht.
Pasen is/was wel leuk en ik heb een Doctor Who weekend gehouden met Kim. 
Ik heb trouwens twee van mijn lievelingsbroeken geruïneerd. Eigenlijk gewoon kapot gemaakt, want ze zijn nog erg draagbaar, maar bij de ene is het logodingachterkantflapding eraf en bij de andere zit er een gat bij de knie. Niet zo'n erge ramp, tegenwoordig kopen mensen ook al kapotte broeken in de winkel dussss.

Ik sluit bij deze af met een hilarisch filmpje met David Tennant en Catherine Tate.


Ik zal spoedig weer bloggen!

from Fay with love

2 opmerkingen:

  1. Echt een leuke Blog! : D
    ik ga je volgen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees net dat je Fay heet, wat een super mooie naam! Ik had er nog nooit van gehoord maar vind hem echt geweldig. sorry moest ik gewoon even kwijt haha

    BeantwoordenVerwijderen