donderdag 17 november 2011

Glaciers melting in the dead of night

Vorige week maandag had ik mijn laatste toetsen van de eerste periode op school en daarmee was mijn toetsweek afgesloten. Aangezien ik volgende week vrijdag mijn rapport al krijg, moesten de toetsen snel worden nagekeken en heb ik nu al mijn cijfers al terug. Ik had verrassend hoge cijfers! Het gaat bij mij altijd wel erg goed op school, maar dit keer had ik echt het gevoel dat ik te weinig had geleerd, maar alle toetsen kon ik gewoon goed maken. Bij deze toon ik jullie mijn cijfers waar ik stiekem toch wel errug trots op ben!:

Nederlands: 8 Engels: 8,5 en 8,5 Frans: 9,6 Aardrijkskunde: 8,4 Geschiedenis: 8,9 Wiskunde: 7,7 Tekenen: 8,2 Maatschappijwetenschappen: 7,5

Ik wilde deze blikjes die ik in de zomervakantie (alweer een tijdje geleden) had gekocht bij een kringloopwinkel in Breda  voor maar €0,50 per stuk (!!!) nog met jullie delen. Er zit niets in, maar ik vind ze er erg leuk uitzien om gewoon ergens in mijn kamer neer te zetten.

Ook heb ik nog een keer een hele schattige kaart gekocht bij de Xenos om ergens in mijn kamer op te hangen of wat dan ook, maar nu ik hem heb heb ik eigenlijk geen idee waar ik hem zou kunnen hangen. Aan mijn muur hangt niets, dus het ziet er raar uit als er alleen een fotolijstje met een kaart erin hangt. 

Dus... heeft iemand een idee wat ik ermee kan doen? :)

from Fay with love

6 opmerkingen:

 1. leuke blikjes en schattige kaart! :) je kunt hem ook gewoon neerzetten op je kast of voor wat boeken? :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt prachtige cijfers en die blikjes zijn super mooi!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blikjes! Dat pickwick blik en die rumwhippers hebben wij ook thuis, mn moeder spaart van die ouderwetse blikjes geloof ik :P Uuh je kunt er best veel in doen, mss iets van make up zoals lipsticks of losse oogschaduwpotjes? En anders ringen.. Hmm nog best lastig :')
  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat zijn pas mooie cijfers!
  En die blikjes zijn ook erg leuk! En ik zou zeggen: meerdere kaarten en fotolijstjes kopen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben jaloers op je cijfers, wil dat ik er zo goed voor sta.

  En die prijs voor die blikjes, super gaaf zijn ze!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen