woensdag 16 november 2011

Zoete zestien!

Een hele goede middag (dat mogen we nog zeggen om 17:53 ook al ziet het er buiten uit alsof het al elf uur 's avonds is)!
Zoals ik al eerder had vermeld was afgelopen zondag (13 november 2011!) mijn zestiende verjaardag. Het was een erg fijne dag. De familie, twee vriendinnen en mijn vriendje vierden het samen met mij op de dag zelf. Aanstaande zaterdag geef ik nog een feestje samen met een vriendin die binnenkort ook zestien wordt en dan nodigen we nog wat vrienden uit. 
Het 'grote cadeau' van mijn ouders heb ik nog niet. Ik zou een tas krijgen, maar die had ik online besteld en die moet ik nog krijgen, maar ik heb al wel andere hele fijne cadeautjes gehad. 

Van mijn zussen heb ik heel veel verschillende dingen gehad van Lush omdat ik dat al erg lang zo graag wilde hebben:

Golden Power Bath Ballistic

Australian Iglo Sugarscrub

Candy Mountain Bubble Bar

Shimmy Shimmy Massage Bar

Stepping Stone Voetscrub

Sweetie Pie Shower Jelly

Mask of Magnaminty

Cynthia Sylvia Stout, Snow Fairy, American Cream

Ik kreeg er ook nog twee andere dingen (de Gingerbread House Bubble Bar en de Dragon's Egg Bruisbal) bij waar ik geen foto's van heb gemaakt. Ze waren namelijk kapot maar mijn zus kreeg ze er gratis bij en het ziet er dan wel minder mooi uit maar dan kan je het natuurlijk als nog gewoon gebruiken! De Gingerbread Bubble Bar heb ik al voor de helft gebruikt en hij rook erg lekker. Ik kreeg erdoor best veel bubbels in bad en het rook erg lekker. Grappig was dat achteraf bleek dat het badwater oranjig was geworden doordat de bubble bar gedeeltelijk fel oranje was! Ik vond het fijn dat je de bar in stukjes moest kruimelen, want dan kan je zelf kiezen hoeveel je gebruikt. Ik vind het namelijk best vervelend als je zo'n bruisbal bijvoorbeeld per se in een keer op moet maken.

Van mijn vriendjelief heb ik een prachtige beer, Kirby's Epic Yarn (Wii spel) en een cadeaupakket van de Bodyshop gehad!Mijn moeder had nog wat extra's voor me gekocht omdat ik mijn tas niet op mijn verjaardag kon krijgen, namelijk een dekbed en twee kussens voor op mijn nieuwe kamer!
Van Franka en Sharonna kreeg ik heel veel verjaardagstoeters (ja, toeters), hartenballonnen, zelfgemaakte cakejes (die naar ei smaakten), een muziekdoos met halloween snoep erin, chocola en een balpen met een smiley erop!
Ik heb ook nog best veel geld gehad wat best fijn was aangezien ik al meer dan de helft van mijn zak- en kleedgeld had uitgegeven toen de maand nog niet eens begonnen was.

De dag zelf was erg gezellig en ik kijk nu nog erg uit naar mijn zaterdagfeestje!

from Fay with love

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk en nog gefeliciteerd! En heerlijk die Lush producten.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd!
  Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht,
  maar het lijkt me echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd. (: Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk! en nog gefeliciteerd! :) ik hou zo van lush! mooie cadeaus! : ) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat supersuperleuk! Al die Lush dingen!

  http://lifeofroshelle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog gefeliciteerd! super leuk al die cadeautjes en dan vooral al die lush dingen, je kan weer even vooruit haha!

  http://thefashionfields.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne producten! Nog gefeliciteerd! x

  BeantwoordenVerwijderen