donderdag 5 januari 2012

Fay's favs: Beauty

Bonjour!
Sorry voor de super clichématige titel van deze blogpost, maar het geeft ook duidelijk weer waar ik over ga schrijven: mijn (ik ben Fay) favoriete beauty producten.
(Misschien maak ik nog wel vaker zo'n artikelje. Hoewel het niet erg origineel is, vind ik 'Fay's favs' zo leuk klinken.)
 VLNR:
- Coconut Body Butter, The Body Shop: De body butter van TBS is altijd al mijn lievelings, en tevens enige, body butter geweest. Deze kokosnoot variant ruikt echt heel lekker en ik heb van dezelfde winkel ook een aardbeien body butter die ik ook erg fijn vind.

- Seaweed Mattifying Day Cream, The Body Shop: Ja, alweer The Body Shop! (Het is niet voor niets een van mijn lievelings winkels.) Deze dagcrème vind ik 's ochtends altijd erg verfrissend en hij voelt ook erg fijn aan. Blijkbaar zit er zeewier in, maar daar ruik of voel je verder niets van. Ik vind het wel jammer dat er zo weinig in zit, want deze is nu al weer bijna op!

- Purol Zalf: Deze zalf is voor je huid en lippen en je kan hem gebruiken als je huid schraal of geïrriteerd is, maar hij werkt ook erg goed op droge lippen! Eerst had ik wel eens last van droge pijnlijke mondhoeken (die dan pijn deden wanneer ik chips of iets anders zouts at) en dan hielp het erg goed goed als ik er Purol op smeerde. 
VLNR:
- Schwarzkopf Got2b Smooth 'n Chic Anti-Frizz Lotion: Ik heb krullen, en mijn haar pluist dan ook wel eens. Met deze geweldige anti-pluis lotion kan ik mijn haar ontpluizen, om het dan maar heel raar te verwoorden. Vroeger gebruikte ik wel eens gel (nee, gel is niet alleen voor jongens), maar daar werd mijn haar alleen maar hard en glimmend van, en dat vind ik niet zo fijn. Ik ben nooit zo'n fan geweest van mousse en er zijn ook wat haarproducten waar ik, ja echt: hoofdpijn van krijg. Daarom zweer ik tot op de dag van vandaag (en in de toekomst vast ook nog) bij deze haarlotion van Schwarzkopf.

- Bourjois Paris Fris & Fruitig Deodorant: Ik heb het nooit zo gehad met deodorants die naar 'bloemetjes' moeten ruiken, wat ze tevens niet eens deden. Vroeger (lees: basisschool) gebruikte ik altijd die Vogue Girl deodorants die zo raar roken (dat herinner ik me ervan, misschien valt het tegenwoordig wel mee), maar die iedereen wilde omdat de verpakking er zo leuk uitzag. En nu, nu gebruik ik deze deodorant omdat hij super lekker ruikt en niet prikt of witte strepen achter laat zoals die andere deodorants waarop staat dat ze zogenaamd niet zouden prikken en geen witte strepen zouden achterlaten. Jammer genoeg is hij nu op en moet ik het tijdelijk doen met een roze bloemetjes deodorant van Fa.

- Herôme Nail Polish Remover: Sinds dat ik nagellak gebruikte (groep 8), had ik altijd nagellakremover van Essence. Niet omdat hij zo goed werkt, maar omdat hij lekker goedkoop is en naar (chemische) aardbeien ruikt. De nagellakremover van Essence verwijderde niet alleen mijn nagellak, maar soms ook stukjes van de bovenste laag van mijn nagels! Toen ik voor het eerst deze nagellakremover van Herôme kocht (met korting!) was ik dan ook erg tevreden met deze olieachtige remover die in tegenstelling tot die van Essence mijn nagels goed verzorgt!

-Sephora Waterproof Eye Makeup Remover: Ik gebruik altijd waterproof mascara (handig als het regent, wat het best vaak doet in Nederland), dus dan is een waterproof make-up remover (dat wil zeggen: het haalt waterproof make-up weg, niet dat de make-up remover waterproof is) wel handig tot noodzakelijk. Ik had er eerst altijd een van Nivea waar ik erg tevreden mee was, maar toen ik deze van de Sephora met korting kon krijgen kon ik hem niet laten liggen! Ook deze vind ik erg goed werken. Hij is erg klein, maar volgens mij is er ook een grotere variant. Wanneer deze make-up remover op is, wat hij bijna is, weet ik alleen niet of ik weer dezelfde koop, of toch die van Nivea.

En nu als afsluiting deze onvermijdelijke vraag aan jullie:
Wat zijn jullie favoriete beauty producten?


from Fay with love

12 opmerkingen:

  1. Hey lieve ex-followers!

    Dit bericht is NIET bedoeld als spam.

    Vanavond is door een fout van Google mijn blog Hersenspinsels (www.nickyvivienroding.blogspot.com) verwijderd ,en ik kon hem niet meer terugkrijgen. Naast al mijn posts en de blog zelf ben ik ook al mijn comments en followers kwijt. Ik wil jou als ex-follower heel erg bedanken voor de tijd dat je me gevolgd hebt op mijn blog.

    Mijn blogger account bestaat nog, wat inhoud dat ik je nog gewoon volg. Nu wou ik vragen -als je nog steeds wel interesse hebt hoor!- mijn blog eventueel opnieuw te volgen nu ik weer verder ga onder een nieuwe url? De url is; http://nickyvivien.blogspot.com
    Het spijt me echt dat ik je zo wanhopig lastig val, ik baal gewoon erg dat ik alles kwijt ben.
    Nogmaals bedankt voor de tijd dat je me hebt gevolgd!

    Groetjes,
    Nicky
    http://nickyvivien.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je blog eigelijk een soort van net ontdekt en ik vindt je blog echt super leuk daarom ben ik je ook meteen gaan volgen via gfc en bloglovin!
    Ik hoop dat je me terug volgt en dat ik je vaker ga zien op mijn blog !
    Liefs, Berrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Leuke blog heb je, ik volg je!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke post! Mooie producten. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die nagellakremover is inderdaad geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die nagellak remover van herome heb ik ook! Mijn favoriete beautyproducten zijn van Victoria's Secret, maar die van Rituals vind ik ook fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk artikel! Bodybutter is ook één van mijn favorietn,haha. Ik volg je, leuke blog!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. die bodybutters van de body shop zijn echt het beste! Ik zelf vind de aarbij en mango variant heel lekker!
    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke post!
    die boddybutter lijkt me heerlijk!x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb jij fijne spullen! Mijn favorieten zijn false lash effect, foundation van catrice en ook cocos body butter :D

    BeantwoordenVerwijderen