zaterdag 30 oktober 2010

Big City Dreams

Vandaag ben ik heel de dag weg geweest! Ik moest mijn verjaardagscadeau uitkiezen. Ja die ó zo geweldige Nikson S8000, maar er moest een hoesje bij dus ging ik maar mee. Daarna gingen we nog naar de woonboulevard omdat m'n zus een lamp wilde. Er waren in één winkel echt zulke leuke dingen (die m'n ouders natuurlijk verschrikkelijk vonden)! Ik verlang nu al om op mezelf te wonen ookal komen daar nog allemaal ingewikkelde dingen bij buiten je huis inrichten. Maar oké ik heb mijn cameralief nu in bezit, maar ... ik mag hem dus pas op mijn verjaardag gebruiken. Ik heb hem al een beetje uitgetest natuurlijk om te kijken of hij het wel deed. Voor zover ik kon zien op dat kleine schermpje waren de foto's mooi. Ik verlang er nu al naar om mijn camera te krijgen op mijn verjaardag (2 weeks, 2 weeks, 14 days, 14 days).
Ennnnn nu we het toch over interieur (wat is het toch ook een mooi woord) hebben: Ik krijg misschien ooit in het vervolg ergens misschien in de toekomst een nieuwe kamer, mogelijk volgend jaar. Dit is dus hét moment voor wat slaapkamerinspiratieinterieurfoto's!
       Enjoy!


from Fay with love

2 opmerkingen:

  1. Dankjewel! Ja klopt er zitten ook wat dingen van de primark tussen niet zo heel veel want het was super druk helaas :(
    Leuke foto's dit doet me denken dat ik mijn kamer muur nogsteeds moet verven hahaha! en ik ben jaloeers op je nikon cameraa ik wil ook :(:( bah!

    BeantwoordenVerwijderen