maandag 28 maart 2011

Tell me why, I don't like mondays?!

Goedenavond volk! Hebben jullie ook wel eens dat iets in je hoofd erg leuk klinkt, maar als je het schrijft of zegt het ineens heel stom klinkt? Nou, dat heb ik nu dus ook, sorry ik zal jullie geen ''volk'' meer noemen. Mijn oprechte excuses. 
Mijn schoolweek begon aardig goed ... voor een maandag.
Ik versliep me zo'n half uur, maar ik kwam na me heel erg hebben moeten haasten wel op tijd op school aan. Ik droeg vandaag mijn nieuwe zomerjas. Meestal luister ik op de fiets muziek, maar mijn mobiel (ja, er bestaan nog steeds zulke ouderwetse mensen die geen iPod hebben) kan ik niet in mijn broekzak stoppen als ik geen broekzak heb. Vandaag droeg ik dus een rok en nee, die had geen broekzak. Toen kwam ik dus tot de ontdekking dat ik na wat geklungel ook mijn mobiel in de buitenzak van mijn zomerjas kan stoppen en zo tóch rokdragend en broekzakloos muziek kan luisteren op de fiets onderweg naar school.
Nu kom ik over als een of ander oermens die nog nooit van een ''iPod shuffle'' heeft gehoord die je vast kan klikken of zo iets dergelijks. Ik blijf tot dat hij kapot is of totdat er een iPod uit de lucht komt vallen gewoon trouw aan mijn Nokia. Nu niet meer vooroordelen krijgen, mijn Nokialief is best een modern ding. EUREKA! Wat een ontdekking hè? 
Maar hier ging het helemaal niet om. Ik had een 7 voor mijn jokertoets wiskunde en een +'je voor Frans, dus daar was ik wel blij mee.
Bij tekenen zat ik zoals anderen dat noemden ''in de knoop'', mijn eindwerkstuk mislukte een beetje, maar toen ben ik gewoon opnieuw begonnen en na 4 lesuren te hebben getekend was ik er best tevreden over. Ik teken trouwens Doctor Who en nog wat dingen die ik leuk vind, want dat was de opdracht, iets met dingen die bij jou horen (''WÁT, IS NOU, JOUW, KENMERK?'').
Toen ik thuis kwam zag ik eindelijk een pakketje van ASOS. Jammer was dat het er echt ongelooflijk klein uit zag, terwijl ik maar liefst 6 dingen had besteld. Er konden dus écht geen schoenen in zo'n pakketje inzitten. Verschillende gedachten dwaalden door mijn hoofd:
Had ik een bouwpakket voor sandalen gekocht?!
Had ik misschien per ongeluk bij de kinderkleren gekeken en alles in kindermaten besteld?!
Waren al mijn kleren door een TNT-bezorger gestolen?!
Of kreeg ik gewoon een leeg pakketje met de mededeling dat ASOS me voor de gek had gehouden en ze mijn geld gewoon hadden gehouden (lekker puh, Fay!)?!
Met de teleurstelling in mijn hoofd maakte ik het open, dan kan het alleen nog maar meevallen. En het viel ook reuze mee.
Ik ben er nog steeds niet uit, maar er zat dus 1 blouseje in wat ik had besteld. Op het lijstje wat je altijd meekrijgt stond ook alleen maar de blouse, dus nu maar hopen dat ik de rest nog in de loop van de week krijg.
Het blouseje leek op het eerste gezicht enorm groot (altijd beter dan te klein toch?!), maar toen ik het aan deed paste het gewoon (pfjoe). Wat minder was, was dat ik mezelf in hele rare bochten moest wringen om het weer over m'n schouders uit te krijgen. Als ik iets pas ben ik ook altijd doodsbang dat het gaat scheuren.
Maar zoals beloofd (heb ik dat beloofd? doet er niet toe): hier zijn de foto's van wat ik tot nu toe heb. Het draait natuurlijk om het blouseje, maar de rest had ik gewoon al aan.


Hoe verliep jullie maandag?

from Fay with love

6 opmerkingen:

 1. Geweldige outfit!
  Lijkt een beetje op wat ik laatst ook postte ^^
  Ik hou van zulke combinaties (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke oufit!
  Dat riempje heb ik ook, hihi (:

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jou haar is prachtig! :D
  en hele mooi outfit<3
  mijn blog: http://gotothebigcity.blogspot.com
  zullen we elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke outfit, dat riempje is echt leuk! ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn maandag was vreselijk! Mooi riempje, en mijn god wat een leuke krullen heb jij zeg :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. (BTW, ik volg je nu op bloglovin, leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen